Pagina opties

Groter
A A

Nieuws

 • Ontsluiting bedrijventerreinen De Sleutel en Kleine Hoeve een stap dichterbij

  Ontsluiting Kleine Hoeve

  In de zomer is een volgende stap gezet in het onderzoek naar een betere ontsluiting van bedrijventerreinen De Sleutel en de Kleine Hoeven. Er zijn verkeerstellingen uitgevoerd om de verkeerseffecten te kunnen berekenen en analyseren.

  Lees meer
 • De samenwerkingsovereenkomst is getekend!

  Op 12 december 2018 hebben de 21 gemeenten, die samenwerken in de Bereikbaarheidsagenda, de belangrijke samenwerkingsovereenkomst Bereikbaarheidsagenda ondertekend. Ook is op 4 december 2018 de Subsidieregeling Bereikbaarheidsakkoord vastgesteld, die het mogelijk maakt om aan projecten uit de Bereikbaarheidsagenda subsidie te verstrekken, met een totaal van € 55.750.000,-.

  Lees meer
 • Onderzoek naar aanpak N284 officieel

  De provincie Noord-Brabant, gemeenten Reusel-De Mierden en Bladel zijn een planstudie gestart naar de herinrichting van de provinciale weg N284 over het Kempisch bedrijvenpark, langs Hapert en Bladel tot aan Reusel. Het doel van dit project is het verbeteren van de bereikbaarheid, de doorstroming, de oversteekbaarheid, de veiligheid van de weg en een betere ruimtelijke inpassing.

  Lees meer
 • Plan Diepveldenweg Eersel-Bergeijk goed ontvangen

  Visualisatie Diepveldenweg

  Op donderdag 5 juli 2018 vond er in het gemeentehuis van Bergeijk een informatieavond plaats over de Diepveldenweg. Deze bijeenkomst was voor burgers en geĂ¯nteresseerden van zowel de gemeente Bergeijk als van de gemeente Eersel.

  Lees meer